ManneQ.com hjerte tlf. 70 236 136

Gulvvitrine

til butikker, private og institutioner
Gulvvitrine Monza

Gulvvitrine der fremhæver det smukke indhold

Led ikke længere - din næste gulvvitrine finder du her!

Der findes næppe en smukkere måde at fremvise varer på end i en høj og flot gulvvitrine. Har vitrinen lys i toppen, ser varerne nærmest ud til at svæve frit i lokalet.

Med en vitrine kan man i ro og mag studere varerne fra alle sider, og du bestemmer selv, om vitrinen skal være låst eller åben for pilfingre.

Se vort store udvalg af vitriner med lyn-levering

Flere forskellige gulvvitriner

Hos ManneQ.com finder du disse glasskabe i flere modeller. Høje og brede, lave, smalle - vi har såmænd også ovale glasvitriner.

Kun bedste kvalitet

Alle vitriner er med 2 års garanti

Stil din gulvvitrine hvor den gør sig bedst

Du kan få gulvvitriner med eller uden hjul. Kan du godt lide at ændre din butiks indretning, vælger du blot en model med hjul.

Flere modeller har indlagt lys, så varerne ses endnu bedre i vitrinen.

Sikkerhed frem for alt

De fleste modeller fås med lås, så varerne er godt beskytttet.

Glasset i gulvvitrinerne er hærdet. De går derfor ikke bare sådan i stykker. Til gengæld bliver glasset nærmest pulveriseret, hvis uheldet er ude, ligesom det ses med bilruder. Her er ingen skarpe glasskår at skære sig på.

Glashylderne kan ikke justeres i højden. Der er forboret til hyldeknægte i glassiderne, så afstanden mellem hylderne ligger fast. Du kan naturligvis undlade at sætte en hylde ind, hvis du har større varer at vise frem.

GÅ TIL SHOP >>

Find din gulvvitrine hos ManneQ.com

Gulvvitrine